Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (03/01) στην Πτολεμαΐδα, όπου ένα βρέφος 15 μηνών, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πέθανε ξαφνικά μετά από σύντομη νοσηλεία του στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για πρώτη φορά για το περιστατικό στην Πτολεμαΐδα γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν το παιδί μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έφυγε από τη ζωή μετά από τέσσερις ώρες.
Για το συμβάν στην Πτολεμαΐδα αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Στην περιοχή επικρατεί θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του βρέφους.
- Το κρυμμένο διαμάντι της Σικελίας: Η παραθαλάσσια κωμόπολη με το ελληνικό όνομα που αγνοούν οι περισσότεροι
- To ξεχασμένο από τον χρόνο νησί που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την Αθήνα
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.